FORFAIT
Creuers turístics per la Ria de Murs


Els nostres passatgers podran gaudir d'una inoblidable travessia, en la qual a més de tenir una esplèndida vista, podran degustar gratuïtament l'empanada gallega o els cobejats musclos de la mateixa ria, regats amb un bon vi del Ribeiro.
Característiques:
Capacitat: 150 passatgers.
Eslora: 18 metres.
Màniga: 7 metres.
Vista submarina.
Cuina - Bar.
L'embarcació és de disseny modern i amb una gran seguretat de navegació.
Aconsegueix els 20 nusos, encara que la velocitat mitjana en els creuers sol ser de 8 nusos, visitant les bats de musclos, diverses platges, l'emblemàtica Muntanya Louro o el Club Nàutic de Portosín.
En les travessies podrem apreciar la bellesa del fons de la ria a través dels seus finestrals submergits.
La durada mitjana és d'1 hora, sent d'1 hora 45 minuts en la ruta a Portosín. Sortides matí i tarda. (consultin horaris - mínim 10 passatgers)
Rutes: RUTA DE LES BATS - RUTA A MUNTANYA LOURO - RUTA A PORTOSÍN
Sortides: (mínim 10 passatgers) Matí i tarda. 12:30 - 16:30 - 18:00 i 20:00. h

El viatge a Finisterre és, per la seva significació geogràfica i històrica, un ritual per tots els que visiten Galícia, però a més ofereix una sèrie de sorpreses paisatgístiques i monumentals. Des de Santiago el viatge es fa per Noia, ciutat monumental, vorejant la ria fins al pintoresc port de Murs. Continua la ruta per l'àmplia ancorada i arenal de Carnota, la mítica Muntanya Pindo i les cascades de Ézaro fins a empalmar en Cee amb la clàssica ruta de la Costa dóna Morte.
Aquesta ruta, una de les més suggeridores i insòlites de la nostra costa, s'inicia a la Corunya, on arrenca la carretera C-552, que ens portarà fins a Finisterre. A partir de Carballo, que és la principal població important, comencen a sortir brancs cap als diversos punts de la Costa.
El primer és cap al típic port de Malpica. Corme, a continuació, amb les creus dels "percebeiros" (arriscats pescadors de percebes), Laxe amb els seus grans arenals, el mític far Vilaño de Camariñas i la "pedra de abalar" de Muxía (enorme pedra oscilant que només els innocents són capaços de moure), són alguns de les fites d'aquesta costa. Per fín l'emocionant punta de Fisterra, considerada com l'extrem més occidental del continent europeu des que ho van descobrir els romans, en l'expedició de Desè Juny Brut.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada